sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Primal move


Perjantain loistavan grilli sään jälkeen otin lauantain käytännössä vapaata, mitä nyt kävin nopeesti heilumassa salin puolella. Olen taas pitkästä aikaa ottanut ohjelmaan penkkiä, mikä tietysti lämmittää tällaisen sisäisen penkkihauis pellen mieltä. Painothan nyt ei tietysti isot ole, mutta onhan tuokin oikein tehtynä aika kokonaisvaltainen liike, siihen kun liittää leuat mukaan niin eipä juuri muuta tarvi yläropalle tehdä (toki teen, älkää pelästykö..).

Tänään sit aamun erikoisuutena Primal Move kurssi Jukka Mäennenän opissa, porukkaa ei liikaa ollut joten sai opetella liikkeitä rauhallisessa ympäristössä, lisää hommasta voi lukea Jukan blogista:

Jokanen joka on mun kanssa hengannut tietää että olen pelkän liikuntamuodon nimestä kohtuu mehuissani ja homma vastasi sitä mitä odotinkin. Käytiin läpi kehitysbiologian kannalta tärkeitä liikkeitä ja pyrittiin saamaan kehoa yhdistettyä tasapainoiseksi kokonaisuudeksi. Kurssin jälkeisessä uinnissa huomasinkin että sain siirrettyä voimaa eritavalla lantiosta X-linjassa (=vasemman puolen lantio siirtää tehoa oikeaan käteen ja vice versa) todennäköisesti siksi että olkapääni pysyivät huomattavasti paremmin ”kehossa kiinni” ja paketissa sen sijaan että hartiat olisivat nousseet korviin. Eli pidetään liikkeitä ohjelmassa.
Tesoman uimahallissa kävin sitten vetään poreamme treenin eli:
4x
3x22-25m ru, ru, pu maxt 1-3min
5-10min poreammeessa

Aivan loistotreenin sain taas aikaiseksi ja sain kehut treenikaveri Lauri Leinoseltakin: ”Miehellä ei paljon ylimääräistä uinnissa ole”.  Tuohon olen omassa tekniikassani pyrkinytkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti