tiistai 4. kesäkuuta 2013

Taas treeniä ja eka jakso


Hyvin on saatu treenit käyntiin tälläkin viikolla. Eilen uinti tuntu aikas maagiselta loikkatreenin jälkeen. Otin 8x15m maalintuloon ja oikeestaan kaikki ne jutut joiden kanssa olen tässä paininut varsinkin viime viikolla vaan tuntui sujuvan kuin itsestään. Illalla sitten vielä salia kyykkypainotteisesti ja hieronta. Tänään sitten kävin aamulla hyvinkään Sveitsin maauimalassa uimaan kolme kertaa läpi:

3x25 ylhäältä semi pitkällä tauolla ja päälle yksi 50m käännöksellä.

Sarjan päälle lepäilin kymmenisin minuuttia altaan laidalla ja nautiskelin suomen aika huikeasta kesästä. Voiko tällänen keli enää jatkuakkaan pitkään? Viimeisellä vedolla valitettavasti olkapäässä tuntui jotain erikoista ja se vaivasi koko kotimatkan erikoisella tavalla. Täytyy katsoa miten pystyn toteuttaan suunnitellun iltatreenin vai pitääkö hommaa modifoida enemmän saunan puolelle.

Niin ja eka jakso ”Eetut liikkuu” sarjaa on saatu ulos. Käytiin hieman kahvakuulailemassa Jukka Mäennenän ohjeilla. Oli sen verran perusteellista ohjeistusta että pelkästä etuheilautuksesta saatiin aikaan pari jaksoa ja myöhemmin kesällä laitetaan poikien maljakyykyt ja pystypunnerukset kuntoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti