keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Kolmas klinikka


Eilen hiukan vaikeempaa, mutta tänää palattiin ruotuun. Otin 4x50 täysiä/kovaa suht pitkällä palautuksella ja loppuun vielä 3x5sykliä power rackia vastaan. Huomaan selkeesti että hermosto rupee oleen aika lailla poikki kaikesta max vauhtisesta tekemisestä. Hieman täyttä vauhtia hiljaisemmilla nopeuksilla homma toimii mutta kun lähtee repiin niin ei ikäänkuin pysty hallitsemaan liikettä. Toivottavasti herkkyys iskee nimenomaan tuohon max vauhtiin kun sitä tässä on tullut treenattuakin. 

Kolmas uintievoluution klinikka jonka olemme Jaakon kanssa luoneet käsittelee kysymystä: mikä erottaa huippu-uimarin tavallisesta uimarista? Kaikki kuitenkin treenavat paperilla suurinpiirtein samanlailla. Klinikassa käymme läpi tapoja nostaa päivittäisen tekemisen laatua korkeammalle niin altaassa kuin altaan ulkopuolella. Klinikalla opitaan ymmärtämään mm.

-mitä tarkoittaa harjoittelun laatu?
-kuinka omaa tekemistään voi parantaa joka päivä ja kuinka kehittymiselle ei ole näkyvissä mitään rajoja vaikka treeni määrä ja intensiteetti pysyisi vuosia samana!
-miten pienet valinnat omissa elämäntavoissa muodostuvat vuosien mittaan tärkeiksi suorituskyvyn kehittäjiksi

Käytännössä käymme läpi uintievoluution filosofiaa. Kutsu meidät seuraasi ja nostetaan uimarien harjoittelu uudelle tasolle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti