perjantai 15. maaliskuuta 2013

Elämää


Eilen aivan huikea treeni aamulla meidän apu coachi Louicin kanssa. Oteettiin aina 100metriä jotenkin kovaa (4x25, 2x50,75+25 jne.) ja yritettiin löytää jotain työstettää 10 minuutin välisarjoihin. One to one valmennuksen pitäisi olla juurikin tuollaista. Liikkeen laatua parantamalla saa niin paljon enemmän irti uinnista ja samalla sain “normireeneihin” paljon uutta työstettävää.

Illalla sitten meidän kultaisen NCAA viesti porukan kanssa brasiliailaiselle grillille syömään. Lihaa tarjoiltiin vartaista pöytiin aina kun edellinen lautanen oli tyhjä ja joskus muulloinkin. Kaiken tietenkin kruunasi se että naudan liha oli ruohosyötettyä beeffiä jostain pikkufarmilta ja lammas uudesta seelannista. Pysty vetään arviolta sen 2,5kiloo punasta lihaa hyvällä omalla tunnolla. Tälläisiin laatutieotoisiin paikkoihin sitä mielellään uhraa rahaansa!

                                                                                            Meat heaven....


Sain vihdoin nukuttua kohtuulliset yöunet ja levättyäkin aamulla. Illalla sitten salille etukyykkäileen ja hieman loikkimaan. Säästettiin Palmusen Jannen kanssa kaikki hyppyharjoitukset tähän keväälle että varmasti MM-rajan alitukseen löytyisi selkeä keino harjoittelussakin. 

Huomenna sitten 12 tunnin työpäivä. Tosin mikäs sitä arizonan auringossa on baseballia katsellessa. Treenaan en varmaan kerkiä, mutta hyvä hoitaa työt pois alta niin saa taas keskittyä täysillä viimeiset viikot ennen kisoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti